maanantai 18. marraskuuta 2013

Let's Kick Off Love


Inspiroidutaan Lovesta tammikuun pakkasilla!
Tervetuloa potkaisemaan yhteinen oppilaitos Lovet käyntiin 23.1.2013 KIMMELIIN!

Love-hankkeen oppilaitosverkostolle järjestetään seminaari Joensuussa tammikuussa. Päivä käynnistää koulutuksen oppilaitoksissa. Helmikuusta vuoden loppuun asti yliopiston täydennyskouluttajat jalkautuvat tarpeiden mukaan oppilaitoksiin valmentamaan TVT:n ja pedagogiikan yhteensovittamiseen liittyvissä kysymyksissä. Valmentajien rinnalla tukena kulkevat oppilaitoksen omat asiantuntijat.

Päivän ohjelma klo 9.30-15.00
klo 9.30 – 10.00 Aamukahvit

Avaus ja alustukset. Klo 10.00 –12.00 
Aducaten avaus, koulutusjohtaja Ulla Turtiainen
Terveisiä oppivasta koulusta, rehtori, dosentti Jyrki Huusko
Terveisiä yrityselämästä, opettaja, yrittäjä Ella Kärki

Lounastauko; omakustanteinen klo 12.00-13.00 



BYOD! Klo 13.00-15.00
Globalisoituva luokkahuone ja BYOD -Bring Your Own Device. Mikä näitä yhdistää? Oman laitteen käyttömahdollisuus vahvistaa oppilaan luottamusta omaan oppimiseensa ja poistaa turhaa jännitystä.  Näiden laitteiden avulla voit tuoda maailman kouluusi lähtemättä luokkahuoneesta.

Tervetuloa 'The world in the classroom' -tapahtumaan.Tapaat oppilaita ja opettajia maailmalta. Osallistu aitoon kokeiluun. Ota mukaan oma älylaitteesi (puhelin/tablet) ja tule sekä kokeilemaan että pohtimaan miten oppilaiden omat älypuhelimet voisivivat soveltua opetuskäyttöön. Tilaisuuden vetäjänä toimii Julia Laittila.

Mobiilit. Klo 13.00-15.00

Maj-Britt Kentz on valinnut päivän työvälineeksi iPadit ja aiheeksi animaation. Animaatio on loistava keino sanoittaa epämukavia tai haasteellisia asioita.  Menetelmä toimii myös osana digitaalista tarinan kerrontaa. Animaation keinoin luovuutta on helppo kiihdyttää.

Pelit. Klo13.00-15.00
Nuoret, pelit  ja pelaaminen. Pekka Ranta johdattaa opettajat nuorten suosimien pelien maailmaan ja pelaamaan. Sivussa ja välissä Pekka puhuu pelien vahvuuksista erityisten oppilaiden parissa, pelimaailman ilmiöistä ja siitä, ovatko pelit vakavasti ottavia oppimisen kannalta?

Iloittaudu seminaariin ja valitse mieluisin työpaja iltapäivään!


Lovesta ei vauhti lopu...